Boekhandel Stevens organiseert overnachting in boekhandel

28 april 2015 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Vijftig jongeren kunnen zaterdag 30 mei met slaapzak en luchtbed overnachten in Boekhandel Stevens. "Veel mensen weten niet dat jongeren graag lezen, daarover bestaat nog altijd een misverstand. Ruim 58 procent heeft de afgelopen drie maanden een boek gelezen voor zijn/haar plezier." Lisa Snijders van Boekhandel Stevens wil dat misverstand de wereld uit helpen. Daarom organiseert zij nu een overnachting in haar boekhandel in Hoofddorp. "En natuurlijk ook omdat het een leuke doelgroep is. De meest enthousiaste, dankbare doelgroep van dit moment zelfs", aldus Snijders.

De avond wordt gekoppeld aan de verschijning van het boek Seeker, geschreven door Arwen Elys Dayton en uitgegeven door Best of YA. Het zal geen gewone overnachting zijn, er staat heel wat op het programma: een skype-interview met Arwen Elys Dayton, een workshop met een Nederlandse auteur en een wedstrijd slaapzaklopen.

Voor slechts € 25,- per persoon kunnen in totaal vijftig mensen overnachten. Iedere deelnemer aan de pyjamaparty krijgt het boek Seeker cadeau. "De eerste reacties zijn zeer positief" aldus de organisatore. "Er zijn al meer dan 25 aanmeldingen."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie