Dionar B.V. nieuwe hoofdsponsor TV Hoofddorp Open

2 juli 2015 om 00:00 Activiteiten

Al sinds 1974 organiseert TV Hoofddorp het inmiddels traditionele open tennistoernooi, met dit jaar alweer de 41ste editie van het TV Hoofddorp Open. De tennisvereniging Hoofddorp heeft een nieuwe hoofdsponsor voor het jaarlijkse evenement dat in de zomer gehouden wordt, namelijk Dionar B.V. Dionar zal het tennistoernooi de komende drie jaar sponsoren. Mede-eigenaar van het Hoofddorpse ICT bedrijf, Arthur Bodegom is regelmatig op de vereniging te vinden en via deze sponsoring wil hij iets terug doen voor de club.

Het Dionar Open 2015 wordt gespeeld op twaalf gravelbanen, waarvan er tien zijn verlicht. Bij slecht weer kan er uitgeweken worden naar indoorbanen in de omgeving van ons park. Van 25 juli t/m 2 augustus spelen wordt er in 44 categorieën in de speelsterkte 2 t/m 8 voor de 41ste keer gestreden om de hoogste eer. Deelname aan het Dionar Open 2015 staat open voor iedereen met een geldige KNLTB-pas.

Dit jaar wordt de 41e editie gehouden van 25 juli t/m 2 augustus. De inschrijving sluit op 21 juli. Inschrijven kan op de website www.tvhopen.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie