Zing mee met Singing Unlimited!

30 juli 2015 om 00:00 Activiteiten

Altijd al willen zingen in een koor maar nooit de stap genomen? Of nog op zoek naar een leuk, gezellig en gedreven koor? Dan ben je bij Singing Unlimited aan het juiste adres!

Wij zijn een vrouwenkoor dat zingt in de 'barbershop' stijl; onder leiding van onze enthousiaste dirigente Anita Zengerink wordt er vierstemmig a capella gezongen. Er zijn 4 stempartijen waarbij er wordt gekeken in welke partij jouw stem het beste past. Er wordt geoefend met veel plezier en toegewerkt naar een mooi resultaat. Regelmatig treden we op, zoals bij korenlint 12 september a.s. te Haarlem (zie www.korenlint.nl)

Aangezien we nog een 'jong' koor zijn willen we groeien! We zijn op zoek naar nieuwe leden, enthousiaste vrouwen vanaf 18 jaar die houden van een muzikale uitdaging. Er is donderdag 3 september a.s. een open repetitie tussen 19.45-22.00 uur.

Mocht 3 september niet mogelijk zijn ben je altijd welkom op een reguliere repetitie (in Hoofddorp); iedere donderdag tussen 19.45-22.00 uur. Aanmelden kan dmv een mailtje naar info@singingunlimited.nl of bezoek onze website www.singingunlimited.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie