Vrouwenkoor Singing Unlimited zoekt nieuwe leden

13 augustus 2015 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Vrouwenkoor Singing Unlimited houdt een open repetitie op donderdag 3 september. Het koor is op zoek naar nieuwe leden, waarmee zij samen kunnen zingen en optreden. Geïnteresseerden kunnen van 19.45 tot 22 uur komen kijken naar het koor dat zingt in 'barbershop' stijl. Onder leiding van dirigente Anita Zengerink wordt er vierstemmig a capella gezongen.

Regelmatig treden zij op, zoals binnenkort bij Korenlint op 12 september, in Haarlem. "Er zijn 4 stempartijen waarbij er wordt gekeken in welke partij jouw stem het beste past. Er wordt geoefend met veel plezier en toegewerkt naar een mooi resultaat", aldus Marieke Nolens namens Singing Unlimited.

Het koor is op zoek naar enthousiaste vrouwen vanaf 18 jaar die houden van een muzikale uitdaging. Mocht 3 september niet mogelijk zijn dan is men altijd welkom op een reguliere repetitie. Iedere donderdag tussen 19.45 en 22 uur. Aanmelden kan door middel van een mailtje naar info@singingunlimited.nl of bezoek de website www.singingunlimited.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie