Groot kinderboekenfeest met Pepijn Gunneweg in Het Cultuurgebouw

24 september 2015 om 00:00 Activiteiten

Zondag 11 oktober aanstaande wordt het jaarlijkse Kinderboekenfeest gevierd in Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein in Hoofddorp. Kinderen vanaf 6 jaar en hun ouders kunnen van 12.00 - 17.30 uur genieten van een geweldig leuk en gevarieerd programma. Toegangskaarten zijn €12,50 p.p. en verkrijgbaar bij Schouwburg De Meerse en via www.demeerse.nl.

Het thema van de Kinderboekenweek dit jaar is 'Raar maar Waar' en draait om natuur, wetenschap en techniek. BZT-presentator Pepijn Gunneweg opent het feest op een ludieke manier en zal een heleboel 'Rare maar Ware' vragen stellen aan diverse kinderboekenschrijvers. Ook maakt hij bekend welke school de 'Raar maar Waar' boekenprijs heeft gewonnen voor de beste en mooiste 'Raar maar Waar' uitvinding. Na de opening kunnen alle kinderen deelnemen aan twee leuke workshops. Zo kun je je inschrijven voor een Kidz DJ workshop en is er bijvoorbeeld een knutselworkshop. Maar je kan ook genieten van een interactieve voorstelling met Tosca Menten. In en rond de Passage zijn allerlei activiteiten en kunnen boeken gekocht worden die de schrijvers vervolgens graag voor je signeren. De dag wordt afgesloten met een dansfeest in Podium Duycker, verzorgd door de kinderen zelf onder leiding van professionele KidZ DJ's. .

Het Kinderboekenfeest is onderdeel van de Kinderboekenweek (7 t/m 18 oktober) en wordt medemogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Regio Schiphol. Het evenement wordt georganiseerd door Het Cultuurgebouw in samenwerking met Boekhandel Stevens. Meer weten? Kijk op www.demeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie