Afbeelding
Eigen foto

Maak kennis met knappe (ex)kater Bob

25 augustus 2021 om 14:00 Dieren

Bob is als vondeling in de opvang van SDO terecht gekomen. Hij zwierf al een aantal dagen in een tuin en ging daar niet meer weg. Helaas heeft er zich nooit geen eigenaar voor Bob gemeld. “En mogen wij nu dan ook opzoek naar fijn nieuw huis voor hem”, vertelt de medewerkster van SDO. “Bij het begin van ontmoeten van nieuwe mensen kan Bob even de kat uit de boom kijken. Maar als hij op zijn gemak even kennis met je mag maken, is het ijs gauw gebroken. Dan wilt hij namelijk maar een ding en dat is aandacht, geaaid en geknuffeld worden.”

“Alhoewel Bob dus wel buiten kwam in zijn vorige leven, denken wij dat Bob ook heel tevreden zou kunnen zijn op een appartement met afgesloten balkon. Waar hij daar dan lekker in het zonnetje kan liggen en vogeltjes kan kijken. Heeft u wel een tuin? Dat is dan natuurlijk ook helemaal goed.”

“Wij denken dat Bob zijn huis best zou kunnen delen met een andere leuke sociale kat. Honden is hij niet gewend, en denken wij dat hij liever niet mee gaat samen wonen.

Doordat wij weinig over zijn verleden weten, kunnen wij niet met zekerheid zeggen of hij goed met kinderen om kan gaan. Wij vermoeden dat hij dit wel zou kunnen, maar wel met kinderen die al wat ervaring hebben met katten. En natuurlijk met de juiste begeleiding van de ouders.”

“Heeft u na het lezen van Bob zijn verhaal het idee dat u dat perfecte huisje hem heeft. Neem dan gauw contact met ons op via sdo@dierenbescherming.nl. Graag met wat informatie over uw thuissituatie, gezinssamenstelling en eventuele andere huisdieren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie