Afbeelding
Caritas/Moonyard Productions

A Gospel Way, One Way

14 april 2024 om 15:35 Lokaal Deel je nieuws

Kine Fossheim & Caritas Mass Gospel Choir – One Day

Laat je overweldigen door het Caritas Mass Gospel Choir, een internationale artiest uit de wereldtop en een muziekgenre vol historie, energie en verrassingen. Ga mee op weg met Caritas tijdens “One Day”!

Op “Day One” begint onze reis met de geboorte. Met elke ademhaling en elke hartslag bewegen we door het leven, op weg naar onze bestemming. Soms zijn de paden helder en duidelijk, maar soms zijn de wegen kronkelig en moeilijk begaanbaar. Het is de liefde die we delen, de vreugde die we voelen, en de hoop die ons leidt, die ons leven betekenis geeft en ons vertrouwen geeft in die ene dag: “One Day”.

De Noorse Kine Fossheim heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, variërend van jeugdartieste tot componiste van muziek voor film en televisie. Ze heeft haar sporen verdiend als internationale popster en als lid van het beroemde Oslo Gospel Choir, waar haar soulvolle stem en charisma de show stelen.

Door het succes van eerdere producties zoals het ‘Jozef Oratorium’ is Interkerkelijk Koor Caritas al vele jaren een bekend begrip in de regio Aalsmeer. Onder leiding van Richard Schoonhoven van Moonyard Productions groeit het uit tot een 75-koppig swingend Mass Gospel Choir. Schoonhoven werkte samen met de oprichters van het Soweto Gospel Choir, het Oslo Gospel Choir, Shirley Hlahatse (The Lion King), Brian Doerksen, LZ7, Salvador en vele anderen. Onder begeleiding van een ervaren band zal het dak er gegarandeerd af gaan.

Reis mee langs het meest veelkleurige muziekgenre van het leven!

Zaterdag 15 juni 2024 - 20:15 uur - Aalsmeer

The Beach, Oosteinderweg 247A, 1432 AT Aalsmeer

Jeugd t/m 16 jaar: € 17,50 (exclusief servicekosten)

Volwassenen: € 22,50 (exclusief servicekosten)

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie