Afbeelding
Jaap Reedijk

Schrijversdebuut Erik Jobben bij Boekhandel Stevens

19 april 2019 om 15:00 lokaal

HOOFDDORP Op donderdag 18 april presenteerde Erik Jobben zijn eerste literaire thriller 'Dodelijke Verleiding' bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp. Erik Jobben (1965, Weesp) onder andere bekend van de cabaretgroep 'Niet Schieten' is tevens regisseur, tekstschrijver en directeur van Schouwburg De Meerse/Poppodium Duycker in Hoofddorp.

Jobben heeft met 'Dodelijke Verleiding' zijn eerste literaire thriller afgeleverd. Met een grote dosis humor geschreven pageturner over onhandige lust, ondraaglijke liefde en onvermijdelijke moord. Een strak en in rap tempo geschreven thriller die je vanaf het eerste moment niet meer loslaat. 'Dodelijke Verleiding' ontroert, is tergend spannend en op de juiste momenten uitermate komisch.

LOVEND De eerste reacties op het boek zijn dermate lovend dat Jobben zichzelf met dit debuut als Als controlefreak Frank de veel jongere en vrije Julia ontmoet, komen er emoties en krachten bij hem los waarvan hij het bestaan niet kende. Zijn stabiele leven vult zich razendsnel met mateloze verliefdheid, verscheurende machteloosheid en overrompelende gewelddadigheid.

Vanaf 18 april is 'Dodelijke Verleiding' voor 17,95 euro verkrijgbaar via (online) boekhandels.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie