Samenloop voor Hoop Badhoevedorp 26 en 27 mei 2018

lokaal Deel je nieuws

Samenloop voor Hoop Badhoevedorp 26 en 27 mei 2018

Op 26 en 27 mei vindt de Samenloop voor Hoop Badhoevedorp plaats.
Locatie is dit jaar Airport Business Park Lijnden, Frankfurtstraat, 1175 RD Lijnden.

Wat er gaat gebeuren tijdens deze SamenLoop ?

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de 24 uurs- wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie een Kinderplein en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil. Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers.

Ook de kinderen kunnen dit jaar weer meelopen om geld binnen te halen voor kankeronderzoek. Op zaterdag 26 mei 2018 van 15:30 tot 16:30 uur is er namelijk weer een Kinder SponsorLoop. 

Altijd komen 3 vaste ceremonies terug:

1.       De Openingsronde met survivors

Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.

2.       De Kaarsenceremonie

's Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. Bij de Kaarsenceremonie staan we stil bij de ziekte en de mensen die de strijd hebben verloren. Bij deze speciale ceremonie herdenken we onze dierbaren.

**Kaarsenzakken bewerken

We willen u graag uitnodigen om onder het genot van een kopje thee of koffie kaarsenzakken te komen bewerken voor uw naaste of uzelf. Deze kunt u naar eigen idee bewerken en ze komen 26 en 27 mei op het parcours te staan van de Samenloop voor Hoop met een brandende kaars erin die 14 uur blijft branden.

Wanneer? Dinsdag 22 mei van 19.30 tot 21.30 uur. Waar? Inloophuis Esperanza, Badhoevelaan 82, 1171 DE Badhoevedorp. 

Kosten: 6 euro

Locatie: Inloophuis Esperanza

U kunt u hiervoor aanmelden via info@inloophuisesperenza.nl of 06-41455510

3.       De Slotceremonie

Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

advertentie