bijeenkomst
bijeenkomst Mieke

Computer Vereniging DeCVB is na 1,5 jaar weer gestart op een nieuw locatie!

6 oktober 2021 om 11:53 Lokaal Deel je nieuws

Na ruim 1,5 jaar zonder bijeenkomst is Computer Vereniging DeCVB in september jl. weer gestart met de gezellige maandelijkse bijeenkomsten. Afgelopen zaterdag was de druk bezochte meeting weer een succes.

Onze primaire doelstelling is om elkaar te helpen met de computer. Heeft u moeite met het omgaan van een daarmee of af en toe assistentie nodig om verder te komen, dan biedt Computer Vereniging DeCVB hulp bij het oplossen van computerproblemen, tablet, ipad of smartphone.

Onze vereniging bestaat al bijna 40 jaar in de Haarlemmermeer en Bollenstreek en is met name gespecialiseerd in het geven van onderhoud, ondersteuning en/of reparaties. Na 1,5 jaar zijn we in september verhuisd naar Het Ontmoetingscentrum in Nieuw-Vennep, waar we van 10 tot 14.00 uur elke eerste zaterdag van de maand een gezellige bijeenkomst hebben. Integriteit, vertrouwen maar zeker ook gezelligheid staan hoog in het vaandel. Elkaar helpen en een praatje maken hoort daar ook bij. Een aantal specialisten lopen er rond om u te helpen en de veiligheid op uw computer te waarborgen, zodat een ander niet met uw gegevens aan de haal gaat of als de computer ermee stopt dan wel verouderde software heeft. Veel doen we al bij onze leden op de meeting, maar ook vanuit huis waarbij “op afstand” de computer kan worden overgenomen om te zien wat er aan de hand is en gelijk een reparatie doen als het mogelijk is. Dit is wel allemaal vertrouwd en uiteraard met uw instemming. Indien u nieuwe apparatuur wenst of zich oriënteert kan op ook afspraak een bezoek aan huis worden gebracht om in alle rust te bekijken welke mogelijkheden of apparaten voor u het beste zijn om digitaal mee te komen.   

Om de kosten zo laag mogelijk te houden is het lidmaatschap maar € 24 per jaar (met machtiging slechts € 22,50). Daar krijgt u veel voor terug. De komende bijeenkomst is gepland op 6 november as. Wilt u meer weten, kom dan gerust langs of neem dan vrijblijvend eens een kijkje op www.decvb.nl en/of neem contact op met een van de bestuursleden.  

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie