Screenshot van de aflevering.
Screenshot van de aflevering. SBS6

Boze buur in Lijnden maakt zichzelf belachelijk in 'Mr. Frank Visser doet uitspraak'

Mensen

LIJNDEN Een boze 89-jarige buur heeft zichzelf belachelijk gemaakt in het tv-programma Mr. Frank Visser doet uitspraak. Hierin lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Afgelopen week reisde Mr. Visser af naar Lijnden. Daar liggen vliegtuigspotter Piet en zijn dochter Ria in de clinch met hun buren Wesley en Manon.

Wesley en Manon zitten nog aan het begin van hun leven, waar Piet al geniet van zijn oude dag. Het jonge stel is hun huis aan het verbouwen en daarbij hoort nou eenmaal rommel. Ze hebben een container voor het bouwpuin voor hun huis geplaatst. Daardoor wordt volgens Piet zijn uitzicht hierdoor belemmerd. Ook windt hij zich op over twee schuttingen die door de buurman zijn verwijderd en niet goed zijn teruggezet. Wesley en Manon snappen niets van de beschuldigingen, zij zeggen dat alles in goed overleg is gegaan met de buren.

Inmiddels heeft Piet al tierend met zijn wandelstok staan zwaaien en dreigt de situatie met de buren volledig uit de hand te lopen. "Piet is er zo boos over, dat hij het liefst ook het gezicht van de buurman even zou willen verbouwen. Hij voegt bijna daad bij woord als hij met zijn wandelstok boven het hoofd van zijn jonge buurman staat te zwaaien. Ook dreigt hij de hele boel in de brand te steken. 

Het is de vraag of SBS de bejaarde tegen zichzelf had moeten beschermen omdat hij zich compleet belachelijk heeft gemaakt. 

  

Doet de video het niet, bekijk deze dan op de site van SBS6.

advertentie
advertentie