Rowena krijgt de sleutel van een nieuwe BMW.
Rowena krijgt de sleutel van een nieuwe BMW. Amy van Leiden Fotografie

Inwoners Zwanenburg winnen samen 500.000 euro bij de Postcode Loterij

11 april 2024 om 10:14 Overig

ZWANENBURG Goed nieuws voor vijftien deelnemers van de Postcode Loterij die meespeelden met postcode 1161EK in Zwanenburg. Woensdagavond 10 april kregen de bewoners van de Elzenkade te horen dat op hun postcode de Straatprijs van 25.000 euro per lot is gevallen. Ook is er onder de winnaars een auto verloot. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars uit Zwanenburg met de cheques.

Een aangenaam zonnetje maakt het feest compleet in de winnende straat in Zwanenburg. Nadat de winnaars zich buiten hadden verzameld maakt Gaston Starreveld bekend wat de deelnemers van de Postcode Loterij hebben gewonnen. Maar liefst vijftien winnaars openen de bekende gouden envelop en zagen bedragen variërend van 25.000 euro tot 75.000 euro. 

BLIJE ZWANENBURGERS

Marc wint met zijn deelname 25.000 euro. Hij nam de cheque dolblij in ontvangst: “Dit is echt helemaal geweldig. Ik heb drie kinderen, dus het geld komt goed terecht.” Zwanenburger Waltraud heeft ook 25.000 euro gewonnen. Stralend van geluk vertelt ze: “Prachtig om mee te maken. Ik weet nog niet wat ik met de prijs ga doen. Mijn dochter woont een paar straten verderop en mijn zoon woont in Zwitserland. Als hij op bezoek is gaan we met elkaar een hapje eten om het te vieren.”

Ook Rowena en Mike zijn in de prijzen gevallen. Rowena speelde mee met twee loten en wint daarmee 50.000 euro. Zij is ook de winnaar van een nieuwe BMW. “We voelden dat er iets stond te gebeuren, want opeens zagen we allemaal rode jassen in de straat. Dat we ook de auto winnen maakt het feest compleet. In juli gaan we trouwen. Met dit geld kan het feestje wel wat groter en zit een mooie huwelijksreis er ook wel in.”

Waltraud uit Zwanenburg wint 25.000 euro.
Marc wint 25.000 euro.
Blije winnaars uit Zwanenburg.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie