Het team van Head Candy in betere tijden.
Het team van Head Candy in betere tijden. Pr

Doneeractie om Hoofddorpse kapper Head Candy te redden

21 februari 2021 om 16:49 Overig

HOOFDDORP Het team van Head Candy vraagt het publiek om hulp om de kapperszaak te redden. Patricia, Tess, Quinta, Linda S en Fleur zijn via doneerdoel.nl een actie gestart om de zaak te redden. Er stond zondag 9.000 euro van de beoogde 29.000 euro op de teller.

“Zoals velen van jullie misschien zullen weten, heeft Linda onze lieve werkgeefster met veel passie en doorzettingsvermogen sinds haar 15e het prachtige Head Candy vanaf de grond opgebouwd,” zo laten de vijf weten. “Onze lieve Linda staat naast haar team altijd voor iedereen klaar. Omdat wij Linda zeer waarderen als werkgever en collega en zij zelf niet zo snel om hulp zou vragen, willen we middels deze weg actie ondernemen om haar door deze moeilijke, financiële en emotionele, tijd heen te helpen. Mede door haar harde werken en positieve instelling de afgelopen jaren is Head Candy enorm gegroeid, waardoor ze nu geen overheidssteun ontvangt en zelf moet opdraaien voor alle kosten die keihard doorlopen.”

Het team merkt dat Linda zich altijd sterk houdt en positief probeert te blijven, maar het nu echt moeilijk heeft. “En daarom willen wij jullie vragen om via onderstaande link te doneren. Elke donatie, hoe klein ook is zeer welkom.”


Https://www.doneerdoel.nl/actie/3148/help-jij-de-head-candy-angels-

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie