Afbeelding
pr

Geen leegloop, maar juist uitbreiding van Habanera

23 maart 2021 om 08:41 Overig

NIEUW-VENNEP In Habanera worden negen nieuwe appartementen gerealiseerd. Er is geen sprake van leegloop, maar juist van een uitbreiding door de herontwikkeling van het voormalig dagverblijf van De Hartekamp Groep. Een buitenkans voor mensen die ruim en luxe willen wonen met hoge ramen, een ruim balkon of dakterras en eigen parkeerplaats. Geïnteresseerden in het project kunnen in de modelwoning terecht, maar moeten het voor een deel van de appartementen nog doen met een artist impression.

Habanera in de volksmond ook wel 'Kasteel Getsewoud' genoemd is een appartementencomplex compleet met slotgracht, slangenmuur, wachttoren, duiventil en uitkijkpost. Het kasteel is opgetrokken uit kloostermoppen die in wildverband zijn gemetseld. Aan de buitenzijde toont het robuust maar binnenin luxe, gemak en veiligheid. In de voormalige ruimte van De Hartekamp Groep zijn negen appartementen beschikbaar waarvan zeven op de begane grond en twee op de eerste verdieping. De appartementen worden opgeleverd in twee fasen: drie woningen zijn direct te betrekken, zes woningen worden in mei/juni opgeleverd.

Bart Terpstra van Healthvest Real Estate dat de ontwikkeling van dit bijzonder stuk onroerend goed op zich neemt: "Het complex is vijftien jaar geleden gebouwd als dagverblijf voor mensen met een beperking, maar de laatste jaren stond het leeg. Er waren diverse plannen, maar het complex leent zich het beste als woonlocatie. Wij hebben toen een plan gemaakt voor mooie appartementen met diverse afmetingen voor een betaalbare prijs. De kopers kunnen bepalen of ze het zelf (laten) afwerken of dat het appartement helemaal af is."

"Nu die op de markt staan, komt nog al eens de vraag op me af hoe het kan dat er in Habanera zoveel te koop staat. Dat heeft dus te maken met deze nieuwbouw, en niet met de bestaande appartementen in de torens er boven, waar ruim 50 mensen wonen. Dit project is een welkome aanvulling op het beperkte aanbod van appartementen in Nieuw-Vennep en omgeving. De woningen zijn goed geschikt voor senioren wat de doorstroming op de woningmarkt kan bevorderen. We merken ook dat de vraag hoog is. In korte tijd zijn er al meerdere appartementen verkocht. "

Meer informatie via woneninhabanera.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie