Klappen met Flappen is bedacht door Joost Bax uit Badhoevedorp.
Klappen met Flappen is bedacht door Joost Bax uit Badhoevedorp. Pr

Zorgmedewerker kan 15 euro besteden in restaurant dankzij Joost Bax

7 juni 2021 om 13:04 Overig

BADHOEVEDORP De actie Klappen met Flappen heeft 41.000 euro opgeleverd. Hiermee kan 15 euro naar een zorgmedewerker die in eeen deelnemend restaurant een lunch of een klein hoofdgerecht kan bestellen.

Klappen met Flappen is bedacht door Joost Bax uit Badhoevedorp. “De corona-crisis trekt diepe sporen door de maatschappij. Sommige mensen en sectoren worden daarbij onevenredig hard getroffen. Een goede vriend van mij met een café en een restaurant, moet er bijvoorbeeld alles aan doen om zijn hoofd boven water te houden. En een KLM-collega die corona had, zag in het ziekenhuis hoe zorgmedewerkers alle zeilen bijzetten om ons te helpen.”

Zo verenigt Klappen met Flappen twee sectoren die het gedurende Corona heel moeilijk hadden. En hoewel inschrijven via de website om in aanmerking te komen voor een voucher niet meer kan, mag er nog wel tot en met 18 juni worden gedoneerd via klappenmetflappen.nl. Mensen die dit doen zorgen ervoor dat we de zorgmedewerkers ook nog van een kopje koffie kunnen laten genieten op hun favoriete terras.

Werkte je tijdens Corona in de zorg dan kon je je via de website klappenmetflappen.nl opgeven om in aanmerking te komen voor een gratis horecavoucher. Circa 3.000 zorgmedewerkers deden dit en tal van grote zorginstellingen deden mee.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie