Afbeelding
pr

Privé-aubade voor 80-jarige Hoofddorper Klaas van Keulen

30 augustus 2021 om 08:30 Overig

HOOFDDORP Een 25- tal zangers van het Haarlemmermeers Mannenkoor ‘Zang en Vriendschap’ verrasten zaterdagmorgen hun collega- zanger Klaas van Keulen op zijn 80ste verjaardag met het zingen van enkele enthousiaste liederen. Waaronder vanzelfsprekend een ‘Lang zal hij leven’. De zangers hadden zich verzameld voor het huis van dochter Angelique, waar Klaas en zijn vrouw Gerda klokslag 11.00 uur arriveerden, van huis opgehaald door kleindochter Marit. Klaas, al meer dan 50 jaar een begenadigd zanger en 1ste tenor van’ Zang en Vriendschap’, straalde onder dit eerbetoon en kon zich al snel niet bedwingen om uit volle borst mee te zingen.

Ondanks de open lucht klonk het gezang uitstekend. Dit was mede te danken aan dirigent Roland Bosma, die speciaal voor deze gelegenheid uit Andijk (NH) was komen rijden. Het koor oogstte dan ook een ruim applaus van de toegestroomde buren en familie. De aubade werd afgesloten met koffie en gebak, waarna de verjaardags -festiviteiten in familieverband binnenshuis werden voortgezet.

De zangers van Zang en Vriendschap zingen maandagavond weer verder op hun wekelijkse repetitie in gebouw De Jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4 in Hoofddorp. Daar wordt al weer weken gerepeteerd voor het Kerstconcert op 19 december in Rijsenhout en het jubileumconcert in oktober 2022. Dan bestaat het koor 90 jaar! Mannen die van zingen houden en willen meedoen zijn van harte welkom! Zie ook website www.hmzv.net

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie