Afgelopen seizoen presenteerde de musicalgroep 9-21 jaar de prachtige voorstelling 'The Little Mermaid Jr.'
Afgelopen seizoen presenteerde de musicalgroep 9-21 jaar de prachtige voorstelling 'The Little Mermaid Jr.' www.just-justa.nl

Lessen Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer beginnen

30 augustus 2021 om 13:14 Overig

HAARLEMMERMEER Met Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer biedt Pier K musical- en theaterlessen voor kinderen, jongeren en (jong)volwassenen. Ieder jaar brengt Dé JTS meerdere theater- en musicalvoorstellingen op de planken. Vanaf 30 augustus zijn de lessen weer begonnen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus kom er snel bij!
Voor iedereen van 6 tot 25 jaar is op verschillende dagen in de week een passend programma ontwikkeld. Per leeftijdscategorie komen in de musical- en theaterlessen leerdoelen als samenspel, improvisatie, teksttoneel en ontwikkeling van de eigen stem aan bod. In de musicallessen werk je verder aan samenzang en stemexpressie en maak je door middel van oefeningen en improvisatie kennis met ritme, beweging en techniek. Alle drie de disciplines (dans, zang en theater) worden uiteindelijk gecombineerd in een spetterende show.

 Dit seizoen zijn er niet alleen lessen in Hoofddorp en Nieuw-Vennep, maar ook in het Dorpshuis Badhoevedorp. Kinderen van 6-8 jaar en 9-11 jaar kunnen hier terecht voor musicalles om de fijne kneepjes van het vak te leren. Bekijk het aanbod op www.pier-k.nl en geef je op voor deze locatie.

 Ook voor volwassenen is er een divers aanbod aan musical- en theaterlessen en productiegroepen waarmee aan het eind van het jaar een voorstelling wordt opgevoerd. Bekijk het aanbod op www.pier-k.nl.

Meer gevorderde leerlingen kunnen auditie doen voor de musical- of theaterproductiegroep. Deze selectieklassen werken een jaar lang aan een grote show die opgevoerd wordt in de Podiumzaal van Pier K of in Schouwburg De Meerse. Voor de meest getalenteerde leerlingen zijn er talentenklassen. Deze zijn alleen toegankelijk op uitnodiging van onze docenten.

AANMELDEN Bekijk het volledige theater- en musicalaanbod van Dé JeugdTheaterSchool op www.pier-k.nl en meld je aan! 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie