Wende komt na haar bejubelde voorstelling 'Mens' nu met 'De Wildernis'
Wende komt na haar bejubelde voorstelling 'Mens' nu met 'De Wildernis' Sanne De Wilde

Wende Snijders test show op Hoofddorps publiek

31 augustus 2021 om 09:25 Overig

HOOFDDORP Op vrijdag 17 september om 21.00 uur speelt Wende Snijders een try-out van haar nieuwe voorstelling ‘De Wildernis’ in poppodium Duycker. De laatste kaarten zijn nu nog verkrijgbaar via de website van Duycker.

Met haar nieuwe show toert Wende deze keer niet langs theaters maar langs de poppodia van Nederland. In samenwerking met Toneelgroep Oostpool, het Nederlands Kamerkoor én een (inter)nationaal artistiek team verkent Wende de wildernis in onszelf en de wereld daarbuiten. Ze vertaalt wat tussen hart en onderbuik woont in een nieuwe multidisciplinaire show.  

“De dingen die niet gezegd worden. De schaduwkant die we allemaal in ons hebben. Misschien schuilt in die wildernis wel juist wie we zijn in onze meest pure vorm, even onschuldig als wreed”, aldus Snijders over haar nieuwe voorstelling. 

“Misschien schuilt in die wildernis wel juist wie we zijn”

Haar concerten staan garant voor een mix van pop, rock met veelal elektronische muziek en Nederlandstalige teksten die soms heel intiem en dan weer enorm expressief zijn. 

Meer informatie en de laatste tickets voor dit concert op zijn verkrijgbaar op de website van het poppodium via www.duycker.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie