Meer dan 80.000 vrouwen beleven dankzij Libelle hun ultieme dagje uit.
Meer dan 80.000 vrouwen beleven dankzij Libelle hun ultieme dagje uit. pr

Verhuizing Libelle: ‘Expo Haarlemmermeer veel praktischer dan Almeerderstrand’

22 januari 2022 om 10:18 Overig

HOOFDDORP De Libelle Zomerweek is om meerdere redenen verhuisd van Almere naar de Expo Haarlemmermeer. Het evenemententerrein aan het Almeerderstrand werd vernieuwd waardoor de gewenste uitbreiding van Libelle niet mogelijk was. Daarnaast is het evenemententerrein in Vijfhuizen veel praktischer.     

Hoofdredacteur Libelle Hilmar Mulder: “We moesten steeds alles naar het Almeerderstrand toe halen, van wc’s tot generators. In Haarlemmermeer hoeven we niet een heel Libelledorp op te bouwen.”

Het terrein van Expo Haarlemmermeer, bekend van onder andere de Floriade, heeft een perfecte mix tussen binnenruimtes en een prachtig groen buitenterrein. Het gehele terrein wordt benut tijdens de feestweek, die plaatsvindt van 19 tot en met 25 mei. Met meer dan 400 stands, 15.000 workshops en tientallen optredens is het een van de grootste buitenevenementen in Nederland, waar meer dan 80.000 vrouwen hun ultieme dagje uit beleven.

Vooralsnog is er een contract voor onbepaalde tijd afgesloten. Als alles bevalt is een langere periode in Haarlemmermeer niet ondenkbeeldig. De Libelle Zomerweek viert dit jaar de 25e editie, waarvan er 23 in Almere hebben plaatsgevonden.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie