Afbeelding
pr
huisdier van de week

Jonge husky vol ongeduld

26 januari 2022 om 12:02 Overig

HARLEMMERMEER Deze knappe, fotogenieke, jonge man heet Joshi, een husky van bijna 1 jaar oud. Nog een jonge god dus! Door omstandigheden is Joshi bij ons in het asiel terecht gekomen en hoewel hij het allemaal heel gezellig vindt met iedereen, kan hij niet wachten op zijn eigen gouden mandje.

Joshi ziet het leven als 1 groot feest en bij een feestje hoort uiteraard confetti, die hij met liefde voor je maakt van zijn dekentjes. Hij heeft dus nog een hoop te leren, iets wat hij graag op zijn eigen manier en tijd doet. Komt het hem niet uit, dan maakt hij er een grapje van en probeert hij zich er onderuit te werken door kunstjes of andere gekke fratsen uit te halen, een echte husky dus.

Joshi kan zich echt als een clown gedragen, maar vergis je niet, want hij is een onwijs slimme hond. Vind je de juiste motivatie bij hem dan is niets te gek, hij klimt en springt overal op als je dit vraagt en hij gaat graag op onderzoek uit bij nieuwe situaties.

Iedereen wordt vrolijk begroet door hem en hij staat graag in de spotlights en ontvangt kriebels en knuffels.

In het verleden heeft Joshi last gehad van zijn darmen en na het uitproberen van verschillende soorten voer, staat hij nu op graanvrij voer. Hier doet hij het heel goed op en zijn darmen zijn weer rustig. Daarnaast vindt hij het ook nog lekker! En dat terwijl Joshi zeker kieskeurig kan zijn.

Andere honden vindt Joshi erg gezellig, iets te gezellig soms, hij snapt niet zo goed dat een andere hond ruimte wil, hij moet duidelijk nog veel leren in de omgang met andere honden. Maar elke hond wordt wel heel blij begroet. In huis zou hij met een stabiele dame (van eigen grootte) kunnen wonen.

Alleen thuis zijn is hij niet gewend en hier zal hij zeker nog training en begeleiding in kunnen gebruiken. Maar ligt het aan hem, dan komt dit weinig voor.

Ziet u het al helemaal zitten met deze knappe, gezellige en actieve vent? Staat uw camera al klaar om al zijn gekke fratsen te filmen? Wie weet bent u dan de juiste match voor hem!

Stuurt u dan een mail naar sdo@dierenbescherming.nl met uitgebreide informatie over uw situatie (woning, gezinssamenstelling, andere dieren, ervaring e.d.) en wat u Joshi allemaal te bieden heeft. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie