Harvey Kadijk tijdens de opnames van korte film Bigfoot
Harvey Kadijk tijdens de opnames van korte film Bigfoot Nick Vorsselman

Hoofddorper Harvey Kadijk zet rouwproces om in korte film

10 februari 2022 om 10:57 Overig

HOOFDDORP Regisseur en schrijver Harvey Kadijk uit Hoofddorp doet een beroep op het publiek voor de realisatie van zijn nieuwe korte film genaamd Lost. Hierin verwerkt hij een moeilijke periode uit zijn leven.

De film is een sprookje met universele thema’s zoals rouw en verdriet, en reflecteert op het leven zoals wij dat dagelijks beleven. Een film met een duidelijke boodschap: geniet en koester elke seconde want het kan zo voorbij zijn. “Lost is een persoonlijke verhaal die ik graag aan het publiek wil laten zien, in de voorbijgaande jaren heb ik heel wat dierbaren verloren. Het rouwproces heeft een enorme impact om mij gehad, het verdriet, pijn en gemis heb ik op papier gezet, en uiteindelijk heb ik het verwerkt in een scenario.”

De hoofdrollen zijn weggelegd voor filosoof, acteur en muzikant Aristo Mijnals en actrice Jihani el Fahidi. De productie is in handen van Angelo Perez Lebbink. “We gaan voor diversiteit betreft cast en crew, het gaat beter met inclusiviteit en diversiteit in Nederlandse films en tv en ik wil graag mijn steentje bijdragen.”

Harvey heeft de drive om deze korte film te maken, maar daar is een budget voor nodig . Vandaar dat hij een crowdfunding is gestart, waaraan al kan worden meegedaan vanaf enkele euro’s. De opnames beginnen als de helft van de funding binnen is, richtdatum is 2 april in Hoofddorp. Steunen geven kan via gofundme via deze link:  https://www.gofundme.com/f/help-ons-met-het-realiseren-van-onze-film-lost 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie