In restaurant ‘t Fort overhandigt voorzitter Harm Meuwese een cheque van 2.500 euro aan Hans de Bats van Voedselbank Haarlemmermeer.
In restaurant ‘t Fort overhandigt voorzitter Harm Meuwese een cheque van 2.500 euro aan Hans de Bats van Voedselbank Haarlemmermeer. Trudy Witteman

Ondernemers Vijfhuizen doneren aan voedselbank en planten bomen

15 februari 2022 om 08:18 Overig

VIJFHUIZEN Het is de eerste netwerkbijeenkomst van Ondernemersvereniging Vijfhuizen (OVV) in lange tijd en het is gelijk raak. In restaurant ‘t Fort overhandigt voorzitter Harm Meuwese een cheque van 2.500 euro aan Hans de Bats van Voedselbank Haarlemmermeer. De recordopbrengst van de kerstbomenactie zorgt voor blijdschap en dankbaarheid. “Dit is echt geweldig. Elke hulp kunnen we goed gebruiken want het aantal klanten stijgt nog steeds”, laat De Bats weten.
Ook kopen de leden 35 bomen in twee soorten die veel CO2 opnemen Eén voor elk jaar dat OVV bestaat. Ze worden binnenkort geplant in Park Vijfhuizen. Later volgen er nog meer. Het planten van bomen behoort bij de ambitie van OVV om van Vijfhuizen het groenste dorp van Haarlemmermeer te maken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie