Van links naar rechts: Sienna, Preetika, Cayleigh, Nora, Rosa, Ziona, Amber, Shemayma & Monica
Van links naar rechts: Sienna, Preetika, Cayleigh, Nora, Rosa, Ziona, Amber, Shemayma & Monica Rachel van der Veld

Meervoudige Europese titels voor dansers Dansstudio All Stylez

Overig

HOOFDDORP Dansstudio All Stylez heeft meerdere titels gehaald tijdens de Europese Kampioenschappen van United Dance Organization die afgelopen weekend plaatsvonden in Duitsland. Drie dagen lang hebben dansers uit heel Europa gestreden. All Stylez was goed vertegenwoordigd met sterke dansers en deze dansers hebben stuk voor stuk een topprestatie geleverd. 

Selectie team A.S. Crew bestaande uit 9 dames is Nederlands Kampioen en wist dit weekend een mooie 2de plek te bemachtigen op het EK in Kalkar in de categorie U18 intermediate dankzij de trainer/coach Ser Sebico. 

Een aantal van deze dansers deden ook mee aan de solo’s en/of duo’s. Weer volgde de één na de andere beker. Bij de solo’s zijn de resultaten als volgt. De 2de plaats in de categorie U18 Novice is voor Rosa Kurun. Cayleigh Rademaker wist in de categorie U16 Advanced de 3de plaats te bemachtigen en de 4de plaats in dezelfde categorie is voor Sienna van der Veld. In de categorie U18 Intermediate is de 4de plaats voor Shemayma Pineda. De 5de plaats in U16 Novice is voor Ziona Ignatius, die al eerder de eerste plaats op het NK wist te behalen. De 6de plaats is voor Nora Ezzahraoui in de categorie U18 Novice. 

Verder hebben de topduo’s van All Stylez er weer een feest van gemaakt op het podium in Kalkar. Nederlands Kampioenen Sienna van der Veld en Cayleigh Rademaker (oftewel ‘Double Trouble’) zijn tweede van Europa in de categorie U16 Advanced. De andere Nederlands Kampioenen Monica Bruin en Rosa Kurun wisten ook een tweede plaats te bemachtigen in hun categorie U18 Novice.

“All Stylez is ontzettend trots op alle dansers”, zegt Rachel van der Veld, eigenaresse van All Stylez. “Dankzij deze en eerdere prestaties zijn onze meiden geselecteerd om deel te nemen aan het WK UDO in Blackpool dat plaats gaat vinden op 11-14 augustus. Daar kunnen wij opnieuw van hun danstalent gaan genieten.”

advertentie