Snackbar Moes.
Snackbar Moes. Google

Plotseling afscheid patatbakker Moes komt hard aan in Rijsenhout

Overig

RIJSENHOUT Het plotseling stoppen van snackbar Moes in Rijsenhout is hard aangekomen. Donderdagavond maakte de eigenaar bekend niet meer verder te kunnen vanwege gezondheidsredenen. “Ik heb mijn zaak overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Vandaag was het mijn laatste dag,” zo laat hij op zijn Faceboopagina weten. “Bij deze wil ik afscheid van jullie nemen. Ik heb mooie tijden mogen meemaken in Rijsenhout. Daarvoor wil ik iedereen bedanken! Groet, Moes.”

De boodschap kwam hard aan, mede omdat Moes Tokcan een gezien figuur was in Rijsenhout, en niet te beroerd links en rechts een sponsorbijdrage te geven. Binnen vijftien uur waren er vijftig opmerkingen. De teneur was droevig. Vele dorpsgenoten vonden het jammer geen afscheid te kunnen hebben genomen. Anderen bedankten hem voor de mooie en gezellige tijd. Hoe abrupt het einde was blijkt wel uit een bericht van 21 juni dat in verband met personeelstekort geen pizza’s meer zouden worden gemaakt. Er was toen nog geen enkele verwijzing naar een eventueel helemaal stoppen.  

Overigens had de horecavoorziening net als elders in de branche te maken met te weinig personeel. Een jaar geleden nog werd er per direct een snackbarmedewerker gezocht.

advertentie
advertentie