De Meerse
De Meerse Joop Touw

De Meerse presenteert een nieuw seizoen vol theaterconcerten en familievoorstellingen

30 juli 2022 om 21:08 Overig

HOOFDDORP Er valt weer van een hoop muziek te genieten bij Schouwburg De Meerse volgend seizoen. Prachtige concerten, verrassende tributes en bijzondere artiesten, alles komt voorbij.


THEATERCONCERTEN Een Nederlandse naam is Mart Hoogkamer, die op 26 okt 2022 komt. Iedereen kent wel ‘Ik ga zwemmen’. Ook komt Jan Smit op 22 mrt 2023. Top 2000 Live komt op 7 jan 2023 met grote hits uit het rock-, pop-, soul, en nederbeat repertoire in een prachtig decor. Kippenvel afgewisseld met spontaan meezingen. Op 17 feb 2023 is er een fantastisch concert van The African Mamas. ‘Graceland The Concert’ is een onvergetelijke muzikale belevenis. Op 11 maart 2023 is er een tribute aan Queen door Crazy Little Things, een ware sensatie.


KIND EN FAMILIE
Peuterfestival Op 3&4 september is het feest voor de peuters! Twee dagen lang staat het hele Cultuurgebouw in het teken van de allerkleinste bezoekers. Dit jaar is het thema: KLEUR! Van de kleur Roze van Peppa Pig tot de kleur Geel die vindt dat alles geel moet blijven. Bij Pier K kun je meedoen aan workshops voor ouder en kind en in de Bibliotheek kun je luisteren naar verhalen uit de mooiste peuterboeken.
Superjuffie! Als er een dier in gevaar is, verandert juf Josje in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht. Zo redt ze alle dieren net op tijd!
Kinderboekenfeest Op 16 oktober kleuren we Gi-Ga-Groen! Alles staat in het teken van natuur, duurzaamheid, dieren én lezen! Sterrin Smalbrugge zal in Sterrin’s Dierenenencyclopedie laten zien hoe geweldig het dierenrijk is. Maar er is nog veel meer op het Kinderboekenfeest: zo kun je jouw favoriete kinderboekenschrijvers ontmoeten én andereworkshops volgen.
De Waanzinnige Boomhut Ze zijn weer terug! Andy en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. De hele agenda en tickets via www.demeerse.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie