Afbeelding
Foto door Kampus Production

Zo verras je jouw klanten met zomerse giveaways!

Partnercontent

Ben jij op zoek naar een relatiegeschenk om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten? Nu de zon weer begint te schijnen en de temperaturen stijgen, kun je ervoor kiezen om in zomerse items te investeren. In dit artikel lees je hoe je op een simpele manier de zichtbaarheid kunt vergroten en geven we je een paar goede tips.

Barbecue-aanstekers

Wie denkt aan de zomer, denkt natuurlijk meteen aan barbecueën op het strand. Hier kun je als ondernemer heel handig op inspelen! Zo kun je voor de klanten een grillpakket samenstellen met gepersonaliseerde items als keukenschorten, bieropeners of aanstekers. Het bedrukken van aanstekers is bovendien een mooie manier om een stukje herkenbaarheid over te brengen, want op de barbecue-aansteker kun je het logo haarscherp laten afdrukken. Voeg voor het echte strandgevoel een customized barbecue-aansteker toe met een lange hals, waarmee ze veilig en snel de barbecue aan kunnen steken. 

Flesopeners

Naast barbecue-aanstekers zijn multifunctionele aanstekers ideaal op feestjes en campingtrips. Deze musthaves kun je in verschillende kleuren laten bedrukken: van felrood tot donkergroen. Ze zijn beschikbaar als een elektrisch model met een kliksysteem of een klassiek model met een vuursteen. Deze stoere aanstekers zijn speciaal ontworpen om te worden gepersonaliseerd en hebben nog een ander doel. Wist je namelijk dat er aan de onderzijde een handige flesopener zit? Zo sla je twee vliegen in één klap!

Beachitems

Natuurlijk kun je ook voor een zomers verrassingspakket gaan. Het is daarbij slim om het cadeaupakket een speciaal thema te geven, zodat alle items perfect op elkaar zijn afgestemd. Dit doe je door gifts uit te delen die de klanten in hun vrije tijd kunnen gebruiken. Voorzie het cadeaupakket bijvoorbeeld van leuke beachitems als zonnebrillen, zonnebrandcrème of badlakens! Om het zomergevoel compleet te maken, zorg je voor een beachtennis- of badmintonset en verpak je alle cadeaus in een strandtas.

Tassen

Door de veelzijdigheid van relatiegeschenken als tassen en shoppers ben je er zeker van dat je extra veel zichtbaarheid kunt creëren. Zo kun je katoenen tassen laten bedrukken met de naam van de winkel of het logo van jouw bedrijf. Daarbij zou je op de andere kant van de tas nog een slogan kunnen plaatsen. Het grote voordeel van katoenen tasjes is dat ze vaker dan één keer gebruikt kunnen worden, waardoor ze perfect zijn om goodiebags van te maken.

Waterflesjes

Wanneer je maximaal impact wilt maken, kun je tijdens beurzen en evenementen sportieve musthaves uitdelen. Kies bijvoorbeeld voor een mooi bidon met daarop een logo! Dit zorgt voor een hoge attentiewaarde want je kunt de opdruk namelijk helemaal zelf bepalen. Deze bidons zijn niet alleen handig in de sportschool, maar blijven ook niet onopgemerkt op andere plekken. Kies bij voorkeur voor de bedrukte bidons van het merk Dopper of Tacx. Deze zijn BPA-vrij: dat betekent dat het product vrij is van de chemische stof Bisphenol A. Wist je dat het mogelijk is om deze bidons te laten bedrukken met een logo? Zo promoot je niet alleen de zaak, maar maak je de wereld ook een stukje mooier!  

advertentie
advertentie