v.l.n.r.: Wereldkampioenen fayrouz, sienna & cayleigh, fadyan & Sarah, dante & jade
v.l.n.r.: Wereldkampioenen fayrouz, sienna & cayleigh, fadyan & Sarah, dante & jade R. van der Veld

Wereldkampioenen hiphop en prijzenregen voor All Stylez.

Verenigingen Deel je nieuws

Hoofddorp – 27 dansers van de Hoofddorpse dansstudio All Stylez reisde afgelopen weekend af naar Winter Gardens in Blackpool (UK) om deel te nemen aan de Wereld kampioenschappen hiphop van United Dance Organisation.

Met het vierdaagse WK deed maar liefst 35 verschillende landen en 6000+ dansers mee. Het is gebleken dat het enorm succesvol was voor de dansers van All Stylez. Dansers waren onder leiding van coaches; Lars Bohte, Leslie de Koning en Rachel van der Veld 

Donderdag mochten onze duo’s het spits afbijten in dit toernooi in hun leeftijdscategorie en niveau. Duo Jade & Dante dansen pas één seizoen met elkaar en zij hebben samen een onwerkelijke top prestatie neergezet. Ze zijn namelijk niet alleen Nederlands kampioen, maar ook Europees kampioen en nu hebben ze ook de wereldtitel weten te pakken. 

Duo Sienna & Cayleigh zijn als duo twee jaar geleden al wereldkampioen geweest en ook dit weekend wisten zij opnieuw de wereldtitel te bemachtigen. 

Duo Sarah & Fadyan dansen ook nog maar één seizoen samen, naast hun Nederlandse kampioenstitel, mogen ook zij de wereldtitel op hun naam zetten.

Ook Fayrouz Moughouz heeft een top prestatie geleverd in onderdeel solo’s, want na veel solisten achter zich gelaten te hebben, heeft ook Fayrouz de gouden plak behaald.

Vrijdag waren de voorrondes voor alle 3 de teams en solo’s. De dansers van team Chimera presteerde op een zeer hoog niveau, dat was opgevallen bij de internationale jurypanel en ze mochten rechtstreeks door naar de finale op zondag. Ook teams KaBam! en A.S. Crew hebben weer op het podium gestaan en hun moment gepakt voor een uitzinnig publiek. Met een ijzersterke performance in de tweede ronde heeft A.S. Crew zich ook naar de finale gedanst. De dansers leverde ook zeer goede prestaties op het onderdeel solo’s. Zes solo dansers gingen rechtstreeks door naar de finales op zondag.

Solo dansers Jade Donaldson en Fadyan Roose hebben een hele mooie derde plaats gepakt in hun leeftijdscategorie en niveau. De vierde plaats was voor solo danser Salomon. Solo dansers Isabella Hodge en Sienna van der Veld een vijfde plaats. Mooie zesde plaats was voor zowel Chimera als A.S. Crew.

v.l.n.r.: teams A.S. Crew, Chimera & KaBam!
V.l.n.r.: jade, fayrouz, salomon, fadyan, sienna, isabella
advertentie
advertentie