Afbeelding
Aangeleverd

Lincherie opent fonkelnieuwe boetiek in de Vier Meren

18 maart 2024 om 16:05 Zakelijk

HOOFDDORP Lingeriespeciaalzaak Lincherie heeft onlangs haar deuren geopend van haar fonkelnieuwe boetiek in Winkelcentrum Vier Meren. Het stijlvolle nieuwe interieur, de nu nog comfortabelere paskamers mét 3D-spiegel, én het vertrouwde persoonlijke advies zorgen samen voor een verrassende en exclusieve shopping experience.

De nieuwe collectie premium lingerie- en badmode merken van onder andere Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda is elegant, gevarieerd en heeft een maatbereik van A- tot M-cup. Lincherie biedt voor iedere smaak, figuur en gelegenheid een passende oplossing. 

Ruim 80% van de vrouwen draagt de verkeerde bh-maat. Als het aan Lincherie ligt, is dat verleden tijd. “Dankzij onze jarenlange ervaring en expert styling advies vindt iedere vrouw altijd de perfecte lingeriematch die aansluit bij haar figuur en wensen.” 

Persoonlijke service staat bij Lincherie voorop. “Onze lingerie stylists bieden persoonlijk advies bij het vinden van de perfecte lingerie of badmode. Van de juiste maat en ondersteuning tot het geknipte model, de perfecte stijl en kleur. Voor elk moment van de dag en elke gelegenheid.” 

De innovatieve 3D-spiegel, exclusief ontwikkeld voor en door Lincherie, maakt het lingerie shoppen nog leuker. De spiegel maakt in minder dan één minuut 140 metingen van het bovenlichaam en vertaalt die in de exacte bh-maat.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie