Beauty Bar Malique: hair - beauty - bags aan de Fortweg
Beauty Bar Malique: hair - beauty - bags aan de Fortweg Foto PR

Beauty Bar Malique van start met knallende april-actie

9 april 2021 om 10:00 Zakelijk

HOOFDDORP “Wat is de actie? Gedurende de hele maand april kost wassen, knippen, föhnen, je wenkbrauwen laten waxen en verven, alles bij elkaar, maar 35 euro. En als kennismakingsextraatje krijg je ook nog een Biba-armbandje cadeau! Onze Beauty Bar Malique verdient een knallend startschot”, zegt Monique.

HAIR- BEAUTY- BAGS Op 3 maart opende zij aan de Fortweg 2, gelegen in het deel van Hoofddorp dat bekend staat als Het Oude Buurtje, een kapsalon annex schoonheidssalon. Wie na de lockdown het weer eens tijd vindt voor wat aandacht voor het uiterlijk is van harte welkom. Ook om eens kennis te maken met de sieradenlijn van Biba die er wordt verkocht, en met de tassen van Malique.

“Die tassenlijn is van onszelf. Die hebben we al 5 jaar . De verkoop gaat vooral via beurzen en online, maar het is praktisch als je de tassen ook in een etalage kunt zetten. Dat doen we hier en mede daarom werd onze bedrijfsnaam Beauty Bar Malique. We bieden de optimale combinatie ‘hair- beauty- bags’. Het assortiment dat we hier showen wisselt regelmatig: de modellen zijn ‘elk wat wils’ en hebben een leuke prijs. Maximaal circa 30 euro.”

MOOIE LOCATIE Moniques dochter Daniëlle staat klaar in de kapsalon en in de schoonheidssalon ontvangt Lara de klanten voor behandelingen van nagels, wimpers, wenkbrauwen en voeten. “We zijn er voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd. Zolang de coronavoorschriften gelden is iedereen welkom op afspraak. Als we weer terug mogen naar het oude normaal kunnen mensen ook gewoon bij ons binnenlopen. Waarom we juist hier zijn gevestigd? Een ideale locatie: dichtbij het centrum, goed bereikbaar en parkeerfaciliteiten voor de deur. We zitten in een karakteristiek pand, prima passend bij de eigen stijl van ons concept. We hebben gezorgd voor een warme, sfeervolle uitstraling. Een plek waar je, als je binnenloopt, meteen voelt: ik laat de ‘boze’ buitenwereld even achter me, tijd voor rust en ontspanning.”

INSTAGRAMWAND Beauty Bar Malique werkt met het merk Redken. Monique: “Zowel voor hair als voor beauty. Het is een topmerk. Daarmee laten we direct zien dat kwaliteit bij ons op 1 staat.” Ze gaat met haar bedrijf voor ‘Anders dan Anders’. Dat blijkt nog eens uit de twee speciale Instagramwanden die ze heeft ingericht: een in de kapsalon en een in de schoonheidssalon.

Hello Lovely en You glow girl staat er in verlichte letters op een lichtroze achtergrond. Ervoor wacht een leuk zitje. ‘Wie wil daar nu niet eventjes gaan zitten voor een selfie en die meteen posten op Instagram? Een ideaal momentje om jezelf op je best te laten zien.”

VERDERE INFO Beauty Bar Malique, Fortweg 2, 2131 WJ Hoofddorp.

Tel 023-5766348

www.maliquebeautybar.nl, e-mail: info@maliquebeautybar.nl,

Instagram: Beautybarmalique

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie