De samenwerking van Bruut & Alpine
De samenwerking van Bruut & Alpine Rick v/d Barselaar

Hoofddorpse sneakerwinkel 'Bruut' is jarig!

9 oktober 2018 om 10:37 lokaal Deel je nieuws

Sneaker winkel Bruut en gehoorbeschermer Alpine werken samen voor het vijfjarig bestaan van de sneakerstore. De Bruut x Alpine PartyPlugs zullen via hun instagram verloot worden en later ook worden meegegeven bij bestelling van de Bruut shirts!

De PartyPlugs van Bruut & Alpine zijn de wereld in geblazen om gehoorschade te voorkomen.  Volgens de sneakerwinkel wil het daar namelijk nog te vaak mis gaan: “ Gehoorbescherming is niet altijd even populair terwijl het gehoor wel een van je belangrijkste zintuigen is. Wij hopen met onze samenwerking een breder publiek te trekken om de missie van Alpine voort te zetten.”

Volgens Bruut is de gehoorbescherming heel gebruiksvriendelijk en zeer effectief, naast de gefilterde muziek zou het ook mogelijk zijn om normaal verstaanbare gesprekken te kunnen voeren. “De akoestische filter van Alpine maakt dit allemaal mogelijk”

Het vijfjarig bestaan van Bruut is met deze eerste samenwerking van start gegaan, de rest van de samenwerkingen zullen ze door de weken heen bekend maken.

Alpine is al jaren bezig met het ontwerpen, fabriceren en verkopen van hun producten. Inmiddels leveren ze al in 50 landen hun gehoorbescherming aan bijvoorbeeld grote winkel ketens en events. Naast het maken van de PartyPlugs ontwikkelen ze ook bepaalde systemen voor tegen het snurken, motorrijden, klussen en nog veel meer zaken waar je oren de dupe van kunnen zijn. De missie van Alpine is dan ook om iedereens gehoor te beschermen.

Bruut geeft zelf aan daar goed in te kunnen helpen:” Wij trekken met ons assortiment natuurlijk een jonge en ontwikkelende doelgroep aan, wij helpen ze graag met alles wat betreft schoenen en nu dus ook een klein beetje extra. In onze werkgroep hebben wij een aantal artiesten zitten die zelf niks deden qua gehoorbescherming, ook voor hun willen we iets betekenen.”

De sneakerfanaten zijn trots op wat ze de wereld in hebben gebracht & hopen dat het positieve woord voortgezet word.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie