Afbeelding
Eigen foto

Unieke muziekclinics bij Poppodium Duycker

16 november 2018 om 17:04 Uit-cultuur/nieuws

HOOFDDORP In november geven professionele artiesten muziekclinics bij Poppodium Duycker. Op woensdag 21 november een unieke drumclinic in Terpstra Muziek Drumland(Lijnden) van Matt Garska, bekend van de band Animals As Leaders en op donderdag 29 november geven de mannen van het trio Courbois-Somers-Courbois drie inloop-clinics (gitaar, drum en basgitaar) in de oefenstudio's van Poppodium Duycker. 

DRUMCLINIC MATT GARSKA Matt Garstka is zo'n drummer die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. Hij heeft zichzelf immens veel stijlen meester gemaakt,  geeft al drumles sinds zijn 14e, is afgestudeerd aan het prestigieuze Berklee College Of Music en is mateloos populair op Youtube. Deze clinic wordt georganiseerd vanaf 19:00 uur in en samen met Terpstra Muziek Drumland.

CLINICS TRIO COURBOIS - SOMERS - COURBOIS De heren zijn een zeldzaam trio: ze spelen niet vaak samen maar gaan dat deze avond wel doen. Voordat ze het podium in Duycker betreden zijn ze van 15 tot 17 uur aanwezig in de oefenstudio's voor gratis clinics. Barend Courbois (Vengeance) op basgitaar, Timo Somers (Delain) op gitaar en legende Pierre Courbois op drums!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie