Afbeelding
DanceSing/Youtube

Badhoevedorpse Channah Hewitt in finale 'DanceSing'

21 februari 2019 om 22:26 lokaal

BADHOEVEDORP Channah Hewitt staat in de finale van tv-talentenjacht 'DanceSing'. De Badhoevedorpse plaatste zich vanavond middels twee uitstekende optredens voor de eindstrijd. 

Zangeres en danseres Channah Hewitt doet momenteel mee aan tv-talentenjacht DanceSing, een programma waarin de deelnemers zowel moeten kunnen dansen als zingen. Ze worden wekelijks beoordeeld door een jury, bestaande uit Gordon, Trijntje Oosterhuis, Timor Steffens en Kenzo Alvares.

TEGENSTREVERS Vanavond stond de halve finale op het programma. Hewitt en haar vijf tegenstrevers moesten allen tweemaal het podium op. Het Badhoevedorpse talent mocht het spits afbijten en deed dat uitstekend.

"Wat hier gebeurt, is niet normaal", aldus Gordon na haar eerste optreden. "Je bent zo gegroeid in de afgelopen weken. De weg naar de finale is geplaveid." Ook de overige juryleden waren tevreden, wat een totaal van 35 punten opleverde. 

GEBOREN Ook haar tweede optreden ging meer dan goed. "Je bent hiervoor geboren. Punt, klaar", aldus Alvares. Ook Steffens was meer dan tevreden: "Je bent het perfecte voorbeeld van een danseres en zangeres ineen." Ze haalde met haar optreden 36 punten binnen, wat een totaalscore van 71 punten betekende. Genoeg voor een derde plaats in de eindstand en een plekje in de finale. 

Die is volgende week donderdag, 28 februari, te zien op SBS6.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie