Afbeelding
pr

Castingdag in Hoofddorp: inschrijven kan ter plekke

25 februari 2019 om 13:07 lokaal

HOOFDDORP In het kader van Hoofddorp Winkelstad wordt zondag 3 maart in Winkelcentrum Vier Meren een castingdag gehouden voor de derde editie van Fashion Event & MoreI.

Tijdens de Castingdag worden catwalkmodellen geworven voor de Fashion Shows die op zaterdag 30 en zondag 31 maart plaatsvinden. De inschrijving van de modellen is in volle gang en er hebben zich al veel mensen aangemeld die mee willen lopen op de catwalk. Tijdens de castingdag kiest een jury modellen die mogen meelopen tijdens de Fashion Shows op zaterdag 30 en zondag 31 maart. Om zich optimaal voor te bereiden, ontvangen de door de jury gekozen modellen op de Castingdag aansluitend een workshop van twee echte catwalk professionals. Met alle workshop-tips op zak lopen de modellen in mode van de ondernemers uit Hoofddorp Winkelstad mee in de Fashion Shows. Op de laatste zondag van Fashion Event & More wordt een uiteindelijke winnaar gekozen, die wint daarmee een professionele fotoshoot.

Iedereen vanaf 14 jaar kan zich nog ter plekke nog inschrijven, aanmelden tot 14.00 uur. De selectierondes duren van 13.00 tot 14.30 uur, aansluitend worden de winnaars bekend gemaakt.

Deze activiteiten worden georganiseerd door de gezamenlijke ondernemers verenigd in Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum. Wie de laatste informatie over Hoofddorp Winkelstad in de gaten wil houden, kan onder andere in HC Nieuws kijken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie