Afbeelding
Screenshot DanceSing

Channah Hewitt grijpt naast hoofdprijs in 'DanceSing'

28 februari 2019 om 22:37 lokaal

BADHOEVEDORP Channah Hewitt is er niet in geslaagd tv-talentenjacht 'DanceSing' te winnen. De Badhoevedorpse wist de jury van het programma niet genoeg te overtuigen om tot winnaar gekroond te worden.

Zangeres en danseres Channah Hewitt deed de afgelopen weken mee aan tv-talentenjacht DanceSing, een programma waarin de deelnemers zowel moeten kunnen dansen als zingen. Ze werden daarin wekelijks beoordeeld door een jury, bestaande uit Gordon, Trijntje Oosterhuis, Timor Steffens en Kenzo Alvares.

DRAAIENDE KAMER Vanavond mocht de Badhoevedorpse, net als vorige week in de halve finale, het spits afbijten. Hewitt en de drie andere finalisten moesten zowel een mini-concert geven als een nummer ten gehore brengen in een draaiende kamer. Hierbij hangt de artiest op momenten ook ondersteboven. 

Hoewel Hewitt een uitstekende indruk achterliet, en de juryleden in hun commentaar ook zeer lovend waren, kwam die lof niet in de score naar voren. Daarom was na het tweede optreden van Hewitt al snel duidelijk dat ze het programma niet zou gaan winnen. 

TEVREDEN Ondanks de teleurstelling was ze toch vooral tevreden over haar optredens. Hewitt gaat zich nu weer richten op haar andere werkzaamheden. Ze speelt bijvoorbeeld mee in de Duitse versie van de musical over popicoon Tina Turner. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie