Afbeelding
BK-SAVETY

Tweetal beroofd op fietspad tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep

25 maart 2019 om 11:59 lokaal

HOOFDDORP Twee jongens van 15 jaar oud uit Hoofddorp zijn zondagavond op het fietspad langs de Zuidtangent slachtoffer geworden van een beroving. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 20.00 uur fietsten de twee slachtoffers over het fietspad op de Zuidtangent toen zij werden aangesproken door twee jongens. Het tweetal duwde de twee slachtoffers van hun fiets en begonnen ze te slaan. De slachtoffers moesten hun persoonlijke bezittingen afgeven. Hierop zijn de twee verdachten er vandoor gegaan op een zwarte scooter, vermoedelijk een Vespa, in de richting van Nieuw-Vennep. Zij zijn niet meer aangetroffen.

GELE CAPUCHON De bestuurder van de scooter had een licht getinte huidskleur, een stevig postuur en donkere ogen en droeg een zwarte jas met een gele capuchon en een zwarte broek. De bijrijder heeft een licht getint uiterlijk en een slank postuur en droeg een zwarte broek. 

De politie wil graag met mensen spreken die iets hebben gezien of meer informatie hebben over deze beroving. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie