Afbeelding
Inter Visual Studio

Voetbalwedstrijd mondt uit in vechtpartij in Hoofddorp (video)

30 maart 2019 om 18:20 lokaal

De laatste paar minuten verliep de wedstrijd al stroef. Op een gegeven moment raakten de partijen slaags met elkaar. Meerdere mensen van buiten het veld bemoeiden zich ermee. Uiteindelijk was het een grensrechter die het veld op rende en uithaalde naar de keeper van de thuispartij. De man viel bewusteloos op de grond en raakte gewond.

HOOFDDORP Een voetbalwedstrijd in Hoofddorp is zaterdagmiddag uitgelopen op een flinke vechtpartij. Rond kwart over vier, net voor het einde van de wedstrijd, gingen de twee partijen met elkaar op de vuist. Bij voetbalvereniging Uno waren de tegenstanders uit Haarlem van de club Geel-Wit op bezoek.

Politie en ambulance werden door omstanders gebeld. De politie rukte met groot materieel uit en kwam met minstens zes politiewagens, waaronder een hondengeleider, ter plaatse. De ambulance is het voetbalveld opgereden om de gewonde man te verzorgen. Hij is na de eerste zorg met onder meer verwondingen aan zijn gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft een persoon aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau. De wedstrijd is voortijdig beëindigd.  Politieagenten hebben de tegenstander naar de parkeerplaats begeleid zodat deze de voetbalclub kon verlaten zonder dat er opnieuw vechtpartijen uit zouden breken. De politie doet verder onderzoek naar wie er allemaal betrokken bij zijn.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie