Afbeelding
Ton Dijkstra

LIVE: PostcodeKanjer valt in Nieuw-Vennep

1 januari 2020 om 18:42 Overig

NIEUW-VENNEP Het feest kan beginnen voor iedereen die in de Postcode Loterij meespeelt met postcode 2151 BZ in Nieuw-Vennep. De PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro is op deze postcode gevallen, zo maakten Caroline Tensen en Winston Gerschtanowitz vanavond bekend in het televisieprogramma RTL Boulevard. HCnieuws en Witte Weekblad Nieuw-Vennep houden een live blog bij (wel af en toe verversen).

20.15 uur: Live-blog gesloten. Zodra er meer nieuws bekend wordt, melden wij dit op onze website.

20.10 uur: De meespelende buurtgenoten met postcode 2151 verdelen met elkaar de andere helft van de miljoenenprijs. Zij horen zaterdag meer over de hoogte van het bedrag dat zij winnen.

19.49 uur: Noord-Holland viel in 2019 ruimschoots in de prijzen In 2019 kwam de Postcode Loterij veelvuldig op bezoek in de provincie Noord-Holland. In november 2019 werd er nog 10,7 miljoen euro verdeeld in het Noord-Hollandse Berkhout. Eerder in het jaar viel de 2 Miljoenprijs in Akersloot. De Buurt-Ton werd het afgelopen jaar maar liefst zeven keer uitgekeerd in Noord-Holland. Inwoners van Amstelveen, Amsterdam, Akersloot, Hilversum, Duivendrecht, Callantsoog en Zaandam waren toen de gelukkigen. De PostcodeStraatprijs viel in 2019 maar liefst negen keer in de provincie. Er werden PostcodeStraatprijs-cheques verdeeld in Aalsmeer, Alkmaar, Amsterdam (2x), Groet, Hilversum, Bovenkarspel, Velserbroek en Zaandam.

19.44 uur: Het 'vallen' van de PostcodeKanjer leidt op Twitter al tot 'grapjes'. Zo ook de foto in deze tweet:

19.42 uur: Vanmiddag werd de truck van de Postcode Loterij al gesignaleerd in het centrum van Nieuw-Vennep en dat leidde toen al tot geruchten: lees ook: Belt Gaston van de Postcodeloterij straks in Nieuw-Vennep aan?

19.38 uur: Ook de buurtgenoten vallen in de prijzen Meespelende buurtgenoten waarvan de postcode begint met 2151 verdelen met elkaar de andere helft van de miljoenenprijs. Voor de buurt organiseert de loterij aanstaande zaterdag een feest. Tijdens dit feest horen de deelnemers met de winnende vier cijfers 2151 op welk bedrag zij kunnen rekenen per lot met het maximaal aantal Kanjerpunten.

19.31 uur: Volledige postcode De grootste winnaars zijn de deelnemers die meespelen met loten met de volledige postcode. De meespelende bewoners verdelen hier met elkaar de helft van de PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro (27,35 miljoen euro). Wie deze kersverse winnaars zijn is tussen 20.30 en 22.30 uur te zien in het televisieprogramma 'Postcode Loterij The Biggest Quiz' op RTL 4.

19.25 uur: Vele mensen hebben zich inmiddels verzameld bij de Postcode Loterij-truck.

19.17 uur: Ook de wijkagent is blij.

18.49 uur: Caroline Tensen en Wiston Gerschtanowitz maakten zojuist in RTL Boulevard bekend dat de winnende postcode 2151 BZ is.

 

18.42 uur: Begin van de avond arriveerde de Postcode Loterij truck in Nieuw-Vennep en trok daarmee al vele nieuwsgierigen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie