Afbeelding
Robert Joore

Sc Badhoevedorp komt spectaculair terug

11 maart 2018 om 20:02 Sport/sport

BADHOEVEDORP Sc Badhoevedorp kreeg door heel hard te werken nog een punt tegen HVC ( Amersfoort), het duel in de vijfde klasse eindigde in 3-3 . Het team van trainer Patrick de Meijere stond tien minuten voor tijd nog met 0-3 achter. Door pure wilskracht eindigde het duel toch nog gelijk.

Vooraf was  de Meijere blij met een goed gevulde dug-out. ‘’De afgelopen weken hadden we vaak maar een of helemaal geen wissels. De ziekenboeg is leeggestroomd en ook twee spelers die geschorst waren zijn weer present.’’ In de eerste helft was Badhoevedorp de sterkste maar wist niet te scoren. De tegenstander kreeg een kans en was wel direct trefzeker.

In de tweede helft bleef de thuisploeg goed spelen maar stond onverdiend uiteindelijk met 0-3 achter. Het duel leek gespeeld echter tien minuten voor tijd kon Ryan Parach 1-3 scoren. Vier minuten later scoorde diezelfde speler nog een keer. HVC kwam onder grote druk te staan. In de 98e minuut werd het door Armel nog gelijk. De Meijere was na afloop trots op zijn manschappen. ‘’Geweldig dat we kracht en discipline hebben opgebracht en zijn teruggekomen.  Dit geeft extra vertrouwen.’’