Afbeelding
Marcel van der Velde

Zusjes delen ongegeneerd sekservaring met publiek in De Meerse

30 september 2020 om 09:49 Podiumkunsten

HOOFDDORP Zusjes én beste vriendinnen, Krista en Marcelle Arriëns, werden in 2019 in één klap beroemd door hun online serie. Op goudeerlijke wijze delen ze hun onzekerheden en ervaringen op het gebied van seks. De Sekszusjes stellen elkaar vragen die je de ander misschien wel eens had willen stellen, maar nooit hebt gesteld. Het zijn de eerlijke gesprekken die ze zelf zo hebben gemist. Want hoe kan je vergelijken of leren als iedereen zijn seksleven geheim houdt? En dan blijkt dat er voor iedereen op seksgebied wel te leren valt, als je net begonnen bent, maar ook als je al jaren ‘geen klachten’ krijgt. Hun zelf geknutselde decor, de schurende liedjes, live-kleianimaties en sketches met een absurd-humoristisch randje maken er een creatief feestje van.


YOUTUBE HIT De afleveringen van de gelijknamige YouTube-serie zijn samen maar liefst 2,5 miljoen keer bekeken en er kwamen reacties van kijkers van 9 tot 73 jaar. Trouw bekroonde hen tot ‘de first ladies van de seksuele ontwapening’. Talkshows als Jinek en DWDD noemden het programma ‘dé voorlichting waar altijd al op werd gewacht’. En De Volkskrant bombardeerde ze tot een van de Mediatalenten van 2020.

HILARISCH ONGEMAK Hun eerste theaterprogramma 'Ongelikt' laat zien dat seks het leukste is dat er is! Of toch niet (altijd)…? Een voorstelling voor iedereen die het gesprek over seks en intimiteit niet altijd durft te voeren, voor wie échte seks-eerlijkheid wil horen of voor wie gewoon fan is van de liedjes en creativiteit van de twee. Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak.

De Sekszusjes zijn te zien op vrijdag 9 oktober om 19.00 en 21.00 uur in De Meerse. www.demeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie