DJ Herrieschoppr's krijgt tips bij '4 Da Culture' (terugkerend urban concept in Duycker)
DJ Herrieschoppr's krijgt tips bij '4 Da Culture' (terugkerend urban concept in Duycker) hotshot.photo

Gratis tips van de beste hiphop pro’s in poppodium Duycker

13 oktober 2020 om 08:41 Podiumkunsten

HOOFDDORP Op zaterdag 31 oktober tussen 12.00 en 18.30 uur kunnen jongeren werken aan DJ-, producing- of rapskills tijdens ‘Urban Writers Day: Show Skills!’ in Poppodium Duycker. Meedoen is gratis!

Een dag lang gaan jongeren schrijven aan eigen tracks onder begeleiding van professionals uit de urban scene.

De dag wordt opgedeeld in drie delen. Een producing-workshop in het studioprogramma Ableton, een schrijfsessie onder leiding van Black Acid rapper DamnDamy en als afsluiter een inspiratiesessie van niemand minder dan Ricardo McDougal, frontman van hiphopformatie Opgezwolle en tevens bekend van het duo Rico & Sticks. 'Urban Writers Day: Show Skills!' is een initiatief van Duycker en is onderdeel van de campagne #YouChoose! van de gemeente Haarlemmermeer, waarbij jongeren aangemoedigd worden om hun talent te laten zien en verder te ontwikkelen.

Inspiratie-uur met de frontman van hiphopformatie Opgezwolle.


Opgezwolle bracht drie albums uit. Het album 'Eigen Wereld' uit 2006 wordt door velen gezien als beste Nederlands hiphopalbum ooit. Rico is op 31 oktober tevens te gast in het programma 'Behind The Music'. Meer informatie en inschrijving via www.duycker.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie