De frustratie In Nieuw-Vennep bij elk bouwplan in Hoofddorp is groot.
De frustratie In Nieuw-Vennep bij elk bouwplan in Hoofddorp is groot. Eigen foto

Plannen voormalig postkantoor vallen verkeerd in Nieuw-Vennep

25 oktober 2020 om 12:06 Politiek

HAARLEMMERMEER De bouwplannen op de plek van het oude postkantoor in Hoofddorp zijn weinig enthousiast ontvangen in Nieuw-Vennep. In onze mail verscheen bijvoorbeeld het geïllustreerde bericht: Nieuw-Vennep is het zat, het is tijd voor actie!

Op onder andere onze nieuwssites werden vrijdag de plannen gepresenteerd voor een fraai appartementencomplex op de hoek van de Kruisweg en de Nieuweweg. De bezoekcijfers van HCnieuws.nl stegen sterk. Op Facebook verschenen snel de eerste duimpjes. Het is de bedoeling dat hier ongeveer 165 appartementen komen met op de begane grond ruimte voor winkels en horeca. De gemeente meldde daarbij trots dat in het stadscentrum van Hoofddorp ontzettend veel gebeurt. Het stadsbestuur wil in totaal 5000 woningen in dit gebied bijbouwen. Het moet een levendig en bruisend centrum worden, waar je prettig kunt wonen, winkelen en uitgaan.

Een paar weken geleden deed de Dorpsraad Nieuw-Vennep via een openbare brief aan de politiek nog eens haar beklag over het uitblijven van actie in het centrum van de tweede woonkern van Haarlemmermeer. Men name de Venneperstraat verpaupert. Elk nieuw ambitieus bouwplan in Hoofddorp wordt tandenknarsend bekeken.

Lees ook: 165 woningen op plek oud postkantoor in Hoofddorp: ‘Kruisweg wordt place to be’.

Dit door inwoners verspreidde beeld geeft de sfeer in Nieuw-Vennep goed weer.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie