Cabaretier Hassan el Rahaui (boven) en Lisa Loeb (onder).
Cabaretier Hassan el Rahaui (boven) en Lisa Loeb (onder). Curly and straight

Sluit het jaar lachend af: cabaretavonden bij De Meerse

9 december 2020 om 13:13 Overig

HOOFDDORP Er staan weer een paar heerlijke cabaretvoorstellingen op de planning bij De Meerse. Met nog maar maximaal 30 personen in de zaal is het intiem, knus en veilig. Sluit het jaar lachend af met een uitje naar het theater.

LISA LOEB Lisa Loeb komt met haar eerste solovoorstelling ‘Extase’. Een hypermuzikaal cabaretspektakel over de moed om je angsten te overwinnen. Samen met twee muzikanten wisselt Lisa stand-up comedy af met persoonlijke verhalen, stampende elektropop met loebzuivere zang en diepzinnige levensinzichten. Verhalen over haar opa die met de nazi’s op de vuist ging, liedjes over toetsenbordridders die strijden op Twitter en over de angst dat je oog eruit plopt als je te hard niest.

Lisa Loeb kan je kennen als ‘die blonde’ van het populaire cabaretduo Matroesjka. Ze speelde in bijna ieder theater in Nederland, won de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd genomineerd voor De Annie MG Schmidtprijs.

‘Extase’ laat je dansen op je theaterstoel en stuurt je met hernieuwde kracht weer naar huis, klaar om je angsten te overwinnen. Te zien op do 17 dec 20.30 uur en vr 28 dec 20.30 uur. www.demeerse.nl

HASSAN EL RAHAUI Cabaretier Hassan el Rahaui is een van de rijzende sterren in de stand-up comedyscene en heeft ook in de cabaretwereld zijn strepen verdiend. Hij won in 2016 de Publieksprijs van het Griffioen Zuidplein Cabaretfestival en behaalde in 2018 moeiteloos de finale van het Camaretten Cabaret Festival. Ook is Hassan een vast lid van het gezelschap Comedyhuis.

‘Sterkte!' is zijn eerste avondvullende cabaretprogramma. Hassan vertaalt zijn turbulente leven naar goede verhalen vol scherpe humor. Toen hij nog een carrière als opticien had, wenste hij u sterkte, maar nu kan hij zelf wel een hart onder de riem gebruiken bij het maken van zijn eigen cabaretvoorstelling. In geuren en kleuren schotelt hij zijn levenservaringen voor met hier en daar een maatschappijkritische noot. Zijn oogmeting met het publiek. Sterkte! Te zien op wo 16 dec om 20.30 uur. www.demeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie