Afbeelding
stockfoto

'Kerstfeest basisschool De Boog volgens de regels'

14 december 2020 om 14:06 Overig

NIEUW-VENNEP Ouders van montessori-basisschool De Boog is gevraagd gezamenlijk het kerstmenu te verzorgen voor de klas van hun kind. Daar is bij Het Witte Weekblad door een ouder haar zorg over geuit.

Directeur Claar Rekers vertelt dat bij de voorbereiding van het kerstfeest rekening is gehouden met de regels zoals ze door het RIVM, de primair onderwijs raad, het voedingscentrum en de afspraken binnen het bestuur over hoe we omgaan met corona op de scholen. "Het heeft altijd, en in het bijzonder sinds we te maken hebben met de coronacrisis, onze eerste prioriteit dat de kinderen veilig en prettig naar school gaan. Op school horen daar ook feestjes bij. Daarbij maken we keuzes en aanpassingen om de veiligheid te waarborgen. We zijn heel erg blij dat het met hulp van alle ouders lukt ons aan de regels te houden en de kinderen veilig en met vertrouwen naar school te laten gaan."

"Ik betreur het bericht dat zondagochtend zonder navraag via de website van het Witte Weekblad naar buiten is gekomen. Het gaf onrust en dat is niet fijn voor de kinderen, de ouders en het team van de school. Met de actuele berichten zullen we wellicht aanpassingen moeten doen. Hoe dan ook zullen we samen zorgen voor een mooie en sfeervolle afsluiting van dit bijzondere jaar, volledig binnen de regels die daarvoor gelden."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie