Overbos houdt slecht gevoel over aan treffen met Robinhood

7 april 2018 om 18:59 Sport/sport

HOOFDDORP Hoofdtrainer Maurice Kuijper is er niet de man naar om zich vooral negatief uit te laten over een club, ploeg of scheidsrechter. Het gaat hem immers om het voetbal. Maar na de uitwedstrijd tegen Robinhood laat hij wel duidelijk weten 'dat dit een wedstrijd waar hij geen fijn gevoel aan over gehouden heeft'.

Of zijn team daardoor een mindere wedstrijd speelde dan verwacht, blijft gokken. Maar dat ze erdoor afgeleid waren, weet hij zeker. "Eerst is er al gedoe over de kleedkamer, dan over de scheidsrechter, dan over de spelerspasjes die niet gecontroleerd kunnen worden, dan over minimaal één speler. Allemaal afleidend randgebeuren."

De wedstrijd zelf verliep qua scoreverloop ook al rommelig. Eerst 2-0 achter, daarna werd het achtereenvolgens 2-1, 3-1, 3-2, 4-2 – rust – 4-3 en 4-4. Volgens Kuijper een duur puntverlies nu Overbos op zo'n fraaie derde plaats staat.

"Daar moet het uiteraard over gaan: over het voetbal. Maar door alles er om heen, ligt daar toch een behoorlijke smet op. Want ook in de wedstrijd zelf zaten vreemde momenten. Laat ik het netjes zeggen. Eerlijk gezegd zou ik het niet erg vinden als deze club eruit gehaald wordt."

Wat resteert voor Overbos is dat er goed teruggevochten is naar een gelijkspel en dat er nog één punt gehaald werd. Volgende week staat de volgende wedstrijd al weer voor de deur, thuis tegen hekkesluiter ZSGOWMS.

(Over Robinhood - zie tevens het verslag van de wedstrijden van Pancratius)

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie