Onnodig verlies DSOV tegen fysiek spelend ZSC

27 september 2007 om 00:00 Nieuws
Veldhandbal VIJFHUIZEN - DSOV begon dit duel met goed combinatiespel, waardoor ZSC noodgedwongen op de break moest spelen. Rianne Muller wist als eerste het ZSC-net te doen bollen uit een verdiende strafworp. In de fase hierna probeerde DSOV door te drukken, maar er werd jammer genoeg niet gescoord. Na vijftien minuten werd het dan toch verdiend 0-2 door een goed uitgespeelde break van Rianne Muller. Na de 1-2 zorgde Denise Knibbe voor de 1-3 met een fraai afstandschot en onderbroken door Claudia Calvelage (1-4) herhaalde Knibbe dit nogmaals (1-5). Het was ZSC dat daarna drie keer scoorde en de achterstand verkleinde tot één punt verschil (4-5). Vanuit een vrije worp zorgde Annemieke Stokman voor 4-6, maar had de thuisploeg het laatste woord kort voor rust (5-6). Na de rust kwam ZSC gelijk, maar zorgde Daisy van Wijngaarden voor 6-7. ZSC probeerde met een dosis fysiek geweld het vuurtje nog eens aan te wakkeren door een aantal smerige overtredingen te maken op onder andere Eline Doevedans. Het bleef lange tijd gelijk opgaan, maar het was ZSC dat in de laatste minuut de winnende treffer op het scorebord bracht (13-12). Zondag 30-9: DSOV - Vido (15.30 uur).