27 september 2007 om 00:00 Nieuws

SIZO - SCW 2-3 (1-1)

1-1 Mark Sollman, 1-2 Rutger van Nes, 2-3 Jim Biesheuvel

Gele kaart: Ronny van den Heuvel

“Ja, het is nog een spannende wedstrijd geworden vandaag. Maar dat doen we onszelf aan, we maken het onszelf heel moeilijk,” zocht Hans Verhoogt de oorzaak vooral bij zijn eigen ploeg. “Een aantal dragende spelers van SCW is niet in vorm, ze raken op dit moment geen pepernoot. Dus moeten we het hebben van heel hard werken. En dat moet ik mijn team nageven: er wordt heel hard gewerkt voor een goed resultaat. Volledig onnodig kwamen we met 1-0 achter en bij die stand kreeg SIZO ook nog een strafschop. Die werd finaal naast geschoten. Wordt het 2-0, dan krijgen we het nog veel lastiger. Een beetje gelukkig kwamen we nog voor rust op 1-1. Mark Sollman won heel goed een duel van de laatste man die hem wilde uitspelen en Mark maakte het goed af. De tweede helft begonnen we wel heel goed. In het eerste kwartier na rust hebben we zeker vijf, zes echte kansen gecreëerd maar niet één benut. Toch kwamen we dankzij een prima goal van Rutger van Nes op 1-2. Na een afgeslagen corner draaide Rutger goed weg en hij schoot de bal met links in de korte hoek. Daarna gingen we op zoek naar de derde goal maar die viel niet. Integendeel, SIZO scoorde 2-2. Een doelpunt van ons werd nog afgekeurd wegens vermeend buitenspel. We zijn vol voor de winst blijven spelen. Jim Biesheuvel schoof door en hij maakte vlak voor tijd het winnende doelpunt. SIZO creëerde drie kansen en zij scoren twee keer, wij hebben zeker acht, negen uitstekende mogelijkheden gecreëerd en we maken er drie. Maar met hard werken hebben we toch weer de winst gepakt. En dat is niet verkeerd.”