Start bouw Bedrijvencentrum

4 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

“Inmiddels is al meer dan de helft verkocht. Er is blijkbaar veel vraag naar kleinschalige bedrijfsruime”, aldus Pieter van Boheemen, directeur van Schoeman Bedrijfshuisvesting in Hoofddorp. Samen met Johan Vermeer van De Kaegsche Bedrijfsmakelaardij is hij verantwoordelijk voor de verkoop. “Natuurlijk zijn er meerdere projecten in de polder, maar dan gaat het uitsluitend om verhuur. Veel ondernemers willen toch graag hun bedrijfspand in eigendom hebben. Maar ook als beleggingsobject is het best interessant.”

HOOFDDORP - Nog deze maand oktober gaat de eerste paal de grond in van Bedrijvencentrum De President. Het project omvat 39 bedrijfsunits, variërend in oppervlakte van 90 tot 225 vierkante meter. Bijzonder aan dit project is dat het hier koopunits betreft.

De 39 units zijn te koop vanaf 140.000 euro vrij op naam, exclusief BTW. Alle units beschikken over een beperkte verdiepingsvloer, die eventueel in te richten is als kantoorruimte. “Bij het zoeken naar bedrijfshuisvesting moet een ondernemer met verschillende factoren rekening houden”, stelt Johan Vermeer. “Denk bijvoorbeeld aan de bestemming van de ruimte, de bereikbaarheid en de arbeidsmarkt. Dit bedrijvencentrum voldoet aan alle criteria. De bereikbaarheid is goed. Het NS-station en de Zuidtangent liggen op loopafstand en via de Spoorlaan is er een snelle verbinding met Nieuw-Vennep en de Bollenstreek. Maar ook de A4 en A5 zijn binnen enkele minuten te bereiken.”

Het Bedrijvencentrum De President krijgt dezelfde uitstraling als Nieuw-Vennep Zuid. Parkeren kan op eigen terrein. Bij elke unit is ruimte voor twee auto’s en er is een algemeen parkeerterrein. De oplevering is in de nazomer van 2008. Wanneer de 39 units allemaal zijn verkocht bestaat er nog de mogelijkheid om een tweede fase te realiseren.

Meer informatie: www.bedrijvencentrumdepresident.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie