Een bijzondere kraam

4 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

De wijn is daar een voorbeeld van. De Stellar wijnen uit Zuid-Afrika onder andere zijn biologisch en er is geen sulfiet aan toegevoegd. Deze eerlijke wijnen zijn geproduceerd in harmonie met de aarde en haar ritmes. Er zijn nog meer wijnen uit Zuid-Afrika en ook uit Chili. Allemaal onder de Fair Trade/Max Havelaar normen geproduceerd.

HOOFDDORP - De Wereldwinkel Hoofddorp staat zaterdag 6 oktober met een bijzondere kraam op het Marktplein. In de kraam worden tal van artikelen verkocht met een opvallende vorm, een aantrekkelijke prijs en die afkomstig zijn uit bijzondere landen.

Zaterdag 6 oktober start ook een nieuwe spaaractie. Aan klanten wordt een actiekaart uitgereikt, waarop voor iedere besteding van 10 euro in onze Wereldwinkel een stempel wordt geplaatst. Bij 10 stempels krijgt de klant één fles wijn naar keuze gratis.

Bij de kraam zal informatie worden gegeven over de kerstpakketten van de Wereldwinkel. Er zijn enkele voorbeeldpakketten beschikbaar.

Er zijn tevens spaarpotten in vele soorten en maten. De spaarpotten zijn veelal gemaakt van natuurlijke materialen, zoals kokosnoot, hout en papiermaché. Veel producten komen dit keer uit Sri Lanka, Indonesië en Brazilië.

Ze zijn er in verschillende vormen zoals allerlei beesten, auto’s, en Noach’s ark. Extra bijzonder zijn de verfijnde technieken en materialen die zijn gebruikt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie