11 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

DCG - VVC 4-2 (0-0)

2-1 en 3-2 Wilbert Abbink

Gele kaarten: Giovanni Kolf (twee maal dus rood), Martin Gorter

“Ik heb een hoop nederlagen meegemaakt, maar dit was echt een wanprestatie,” moest Hajo Hendriks van het hart. “DCG is echt met afstand de minste ploeg uit deze afdeling, ze hebben vandaag helemaal niets laten zien. Er was tot de 70e minuut helemaal niets aan de hand. Wij vergaten alleen het eerste doelpunt te maken. In de eerste helft hebben wij de kansen gehad maar die werden gemist of met onwaarschijnlijk veel mazzel gered. Ballen van de doellijn en zelfs een redding van de keeper die de bal tegen zijn hoofd kreeg zonder het zelf te weten. Ook na rust werd bij 0-0 een kopbal van Wilbert Abbink van de lijn gehaald, het bleef wachten op het eerste doelpunt van VVC. Maar in de 75e minuut legde de scheidsrechter de bal op de stip na een lichte overtreding. DCG had nog helemaal niks laten zien en zij kregen de 1-0 op een presenteerblaadje. Dat was de genadeklap, VVC heeft dit seizoen nog niet aangetoond met tegenslagen om te kunnen gaan. De koppies gingen hangen en binnen twee minuten werd het na een verleerde terugspeelbal 2-0. Wilbert Abbink maakte de 2-1 maar een minuut later was het alweer 3-1. Ook na de 3-2 van Wilbert gaven we veel te gemakkelijk de 4-2 weg. Als we zelf de eerste goal hadden gemaakt, waren we klaar geweest. We zullen het hier maandag nog wel even over hebben.”