18 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

Pancratius - Roda ‘23 1-2 (1-1)

1-1 Robin Edcius

Gele kaarten: Mark Steur en Gerson Klinker

“Het is ons wederom niet gelukt”, moest Michel Klijnzoon tot zijn grote spijt melden. “Pancratius was de eerste helft de bovenliggende partij. Bas Wesseling net voorlangs, Gerson Klinker net naast, Bas Wesseling gered door de keeper, Robin Edcius in de korte hoek gekeerd door de keeper, Gerson Klinker na een mooie sleep gered door de keeper en Bas Wesseling uit de draai net naast. In het eerste halfuur hadden we zeker twee keer moeten scoren. Nu werd het uit de eerste de beste keer dat Roda in de buurt van onze zestien kwam meteen 0-1. De wereld op zijn kop en ook de oude voetbalwet. Gelukkig kwamen we binnen twee minuten langszij door een goed doelpunt van Robin Edcius op aangeven van Bas Wesseling. Vlak na rust schoot Melvin Kant na een scrimmage verwoestend hard op doel maar we hadden de pech dat Bas Wesseling niet uit de baan van het schot kon komen. In de 57e minuut kreeg Pancratius een corner. Die werd afgeslagen, Roda ‘23 bleek in de omschakeling dodelijk effectief: 1-2. Voetballend zakte het wat weg, ik heb nog drie keer gewisseld. Er ontstonden halve kansen maar we hadden niet meer de overtuiging om de gelijkmaker te kunnen forceren. Zo staan we weer met lege handen na een eerste helft die we met twee doelpunten voorsprong hadden kunnen en misschien wel moeten afsluiten.”